Babagan Kita

Babagan Kita

Babagan Kita

Didirikan ing wulan Juli 2005, Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing nggabungake riset lan pangembangan produk, produksi lan penjualan, kanthi modal terdaftar 22 yuta yuan. Kantor pusaté dununge ing Haikou, Hainan. Perusahaan kasebut duwe pusat R&D lan laboratorium kunci meh 1.000 meter persegi, saiki duwe luwih saka 40 paten, 20 standar perusahaan lan 10 sistem produk lengkap. Perusahaan iki nandur modhal meh 100 yuta yuan kanggo nggawe basis industri paling gedhe ing peptida kolagen iwak ing Asia, kanthi kapasitas produksi luwih saka 4.000 ton. Iki minangka perusahaan domestik paling wiwitan sing nindakake produksi kolagen peptida hidrolisis lan perusahaan pertama sing ngemot lisensi produksi pituida kolagen iwak ing China.

about (14)

about (13)

Babagan Kita

Perusahaan kasebut wis lulus akeh sertifikasi kayata ISO45001, ISO9001, ISO22000, SGS, HACCP, HALAL, MUI HALAL lan FDA. Produk kita memenuhi persyaratan standar WHO lan nasional, utamane diekspor menyang Eropa, Amerika, Australia, Rusia, Jepang, Korea Selatan, Singapura, Thailand lan sawetara negara lan wilayah ing Asia Tenggara.
Sajrone 15 taun kepungkur, kabeh kolega perusahaan kita terus-terusan netepi tujuan nindakake bisnis kolagen lan ngladeni kesehatan manungsa, kanthi terus-terusan paneliti lan ngembangake, nggawe inovasi lan ningkatake proses produksi, nggunakake hidrolisis enzimatik suhu rendah tingkat internasional, kurang konsentrasi suhu lan proses produksi canggih liyane, kanthi sukses ngluncurake peptida kolagen iwak, peptida kerang, peptida timun segara, peptida cacing tanah, peptida walnut, peptida kedelai, peptida kacang polong, lan akeh peptida aktif biologis kéwan lan tanduran. Produk kasebut digunakake ing kabeh jinis lapangan kayata panganan, kosmetik lan farmasi.

Model lan Layanan Kerjasama Pelanggan

Pedagang domestik
(model agensi rahasia)

Miturut model agensi utama lan distribusi sekunder

Pamilik Brand Development
(layanan mandheg)

nyedhiyakake formula lan ngetrapake solusi praktis

Pabrik OEM
(pangiriman langsung bahan baku)

netepake kerjasama strategis jangka panjang lan dukungan bebarengan

Layanan Kita

Produk kasebut dipisahake miturut khasiat biologis kanggo nyukupi kabutuhane wong liya lan bidhang produk sing beda.
Produk peptida kewan lan tanduran fungsional sing bermutu lan stabil bisa nyukupi kebutuhan individu panganan bergizi, panganan kesehatan, penurunan bobot, produk biologis, produk farmasi lan industri kosmetik.

Sejarah Kita

2005

Ing wulan Juli 2005, madeg Hainan Huayan Biotech Co., Ltd.

2006

Ing wulan Juli 2006, nyipta tanduran profesional kolagen iwak pisanan.

2007

Ing wulan Oktober 2007, ngekspor kumpulan produk pertama kanthi hak kekayaan intelektual independen menyang Jepang, Amerika Serikat, Malaysia, Thailand, Selandia Baru, Australia lan negara liya.

2009

Ing wulan September 2009, dianugerahi "Hainan Ten Ten Enterprises Merek" dening Komisi Konsumen Provinsi Hainan.

2011

Ing wulan Juli 2011, bareng dianugerahi minangka "Unit Inovasi Teknologi Lanjut dening Sepuluh Departemen, kayata Industri Provinsi lan Administrasi Informasi, Departemen Perikanan Provinsi, Pamrentah Kota Haikou.

2012

Ing wulan Maret 2012, bareng dianugerahi "Ten Ten Unit Inovasi Ilmiah lan Teknologi" dening Ten departemen kayata Departemen Ilmu lan Teknologi Provinsi, Departemen Teknologi Industri lan Informasi Provinsi, Pamrentah Kota Haikou.
Ing Mei 2012, lulus ISO22000: 2005 sertifikasi Sistem Manajemen Keamanan Pangan; ISO9001: Sertifikasi Sistem Manajemen Mutu 2008.

2013

Ing wulan Mei 2013, "Proyek Industrialisasi Kolagen Ikan" diidentifikasi minangka proyek teknologi tinggi ing Provinsi Hainan.

2014

Ing Desember 2014, mlebu kontrak investasi karo Zona Pangembangan Teknologi Nasional Nasional Haikou, lan nandur modal 98 yuta yuan kanggo madegake Pangkalan Industrialisasi Kolagen Ikan.

2016

Ing wulan Mei 2016, dianugerahi "Unit Kontribusi Manajemen Kesehatan Cina".

2017

Ing wulan Juli 2017, diidentifikasi minangka "Proyek Demostrasi Inovasi lan Pengembangan Kelautan kaping 13 Nasional" dening Menteri Fiance lan Administrasi Samudera Negara.

2018

Ing mengeti 40 taun reformasi lan dibukak ing 2018, atas jenenge perusahaan nasional China sing hebat ing layar Nasdap Amerika Times Square ing New York.

2019

Ing wulan Mei 2019, wis disertifikasi sertifikasi internasional kayata FDA lan HALAL.

2020

Ing wulan Mei 2020, sampeyan bakal dianugerahi Proyek Kamulyan Nasional.