Peptida Kolagen Ikan

produk

  • Cod Fish Collagen Peptide

    Peptida Kolagen Ikan Cod

    Cod Fish collagen Peptide minangka jinis kolagen peptida. Diekstrak saka kulit iwak kod, diproses kanthi hidrolisis enzimatik ing suhu sithik, umume digunakake ing industri panganan, perawatan kesehatan, farmasi lan kosmetik.

  • Marine Fish Oligopeptide

    Oligopeptida Ikan Laut

    Oligopeptida iwak laut minangka produk olahan jero saka kolagen iwak laut jero, duwe kaluwihan unik ing nutrisi lan aplikasi. Umume yaiku peptida campuran molekul cilik sing kasusun saka 26 asam amino kanthi bobot molekul 500-1000dalton. Bisa digunakke langsung karo usus cilik, kulit manungsa, lsp. Iki nduweni ciri nutrisi sing kuat lan aplikasi sing amba.

  • Tilapia Fish Collagen Peptide

    Peptida Kolagen Ikan Tilapia

    Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd ngasilake 4.000 ton peptida kolagen iwak berkualitas tinggi saben taun, kolagen iwak (peptida) minangka proses hidrisis enzimatik anyar sing asline digawe dening perusahaan Huayan, sing nggunakake bahan timbangan lan kulit sing bebas polusi. . Yen dibandhingake karo hidrolisis basa-asam tradisional kolagen, proses hidrolisis enzimatik perusahaan kita duwe akeh kaluwihan: Kaping pisanan, amarga kahanan hidrolisis enzimatik biasane entheng, ora bakal ana variasi struktur molekul lan ora ana komponen fungsi sing mateni. Kapindho, enzim kasebut nduwe situs cleavage sing ndandani, mula bisa ngontrol bobot molekul kolagen hidrolisis lan entuk hidrolisis kanthi distribusi bobot molekul klempakan. Sing nomer telu, amarga asam lan alkali ora digunakake ing proses hidrolisis enzimatik, proses hidrolisis enzimatik ramah lingkungan lan ora ngrusak lingkungan.