Produk

produk

  • Cod Fish Collagen Peptide

    Peptida Kolagen Ikan Cod

    Cod Fish collagen Peptide minangka jinis kolagen peptida. Diekstrak saka kulit iwak kod, diproses kanthi hidrolisis enzimatik ing suhu sithik, umume digunakake ing industri panganan, perawatan kesehatan, farmasi lan kosmetik.

  • Marine Fish Oligopeptide

    Oligopeptida Ikan Laut

    Oligopeptida iwak laut minangka produk olahan jero saka kolagen iwak laut jero, duwe kaluwihan unik ing nutrisi lan aplikasi. Umume yaiku peptida campuran molekul cilik sing kasusun saka 26 asam amino kanthi bobot molekul 500-1000dalton. Bisa digunakke langsung karo usus cilik, kulit manungsa, lsp. Iki nduweni ciri nutrisi sing kuat lan aplikasi sing amba.

  • Tilapia Fish Collagen Peptide

    Peptida Kolagen Ikan Tilapia

    Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd ngasilake 4.000 ton peptida kolagen iwak berkualitas tinggi saben taun, kolagen iwak (peptida) minangka proses hidrisis enzimatik anyar sing asline digawe dening perusahaan Huayan, sing nggunakake bahan timbangan lan kulit sing bebas polusi. . Yen dibandhingake karo hidrolisis basa-asam tradisional kolagen, proses hidrolisis enzimatik perusahaan kita duwe akeh kaluwihan: Kaping pisanan, amarga kahanan hidrolisis enzimatik biasane entheng, ora bakal ana variasi struktur molekul lan ora ana komponen fungsi sing mateni. Kapindho, enzim kasebut nduwe situs cleavage sing ndandani, mula bisa ngontrol bobot molekul kolagen hidrolisis lan entuk hidrolisis kanthi distribusi bobot molekul klempakan. Sing nomer telu, amarga asam lan alkali ora digunakake ing proses hidrolisis enzimatik, proses hidrolisis enzimatik ramah lingkungan lan ora ngrusak lingkungan.

  • Earthworm peptide

    Peptida cacing tanah

    Peptida cacing tanah minangka peptida molekul cilik, diekstrak saka cacing tanah seger utawa garing kanthi teknologi pencernaan bio-enzim target. Peptida cacing tanah minangka protein protein kewan sing lengkap, sing bisa cepet digunakke! Diprodhuksi dening dekomposisi enzimatik protein isolat cacing tanah. Protein molekul cilik kanthi bobot molekul rata-rata kurang saka 1000 DAL, wis akeh digunakake ing klinik lan saya akeh digunakake ing pusat pencegahan lan perawatan jantung, serebrovaskular, endokrin, lan penyakit pernapasan. Bisa digunakake ing panganan, produk perawatan kesehatan, farmasi, kosmetik lan lapangan liyane.

  • Oyster Peptide

    Peptida Tiram

    Peptida tiram minangka peptida kolagen molekul cilik, diekstrak saka kerang seger utawa kerang garing alami kanthi pre-treatment khusus lan teknologi pencernaan bio-enzim target ing suhu kurang. Peptida kerang ngemot unsur tilase (Zn, Se, lsp), wahana polysaccha kerang lan taurine, bisa digunakake kanggo nglindhungi lan ningkatake awak. Iki digunakake akeh ing panganan, obat-obatan lan produk perawatan kesehatan

  • Pea Peptide

    Pea Peptida

    Pea peptida minangka peptida molekul cilik sing aktif, diekstrak saka protein kacang polong kanthi pencernaan enzim bio-kompleks. Pea peptida ngemot wolung jinis asam amino sing migunani kanggo manungsa. Produk kacang polong bisa nemokake panjaluk nutrisi asam amino manungsa dening FDA.

  • Sea Cucumber Peptide

    Peptida Timun Segara

    Peptida timun segara minangka peptida molekul cilik, diekstrak saka timun segara seger utawa garing kanthi teknologi pencernaan bio-enzim target. Umume kalebu peptida kolagen lan mambu amis sing khusus. Kajaba iku, timun segara uga ngemot glikopeptida lan peptida aktif liyane. Bahan-bahan kasebut ngemot kalsium aktif, monopoli-sakarida, peptida, saponin timun segara lan asam amino. Dibandhingake karo timun laut, polipeptida timun segara nduweni sifat fisikokimia sing apik kayata kelarutan, stabilitas lan viskositas sing sithik. Mula, hidrolisis enzim peptida timun laut duwe bioavailabilitas sing luwih dhuwur tinimbang produk timun laut. Iki digunakake akeh ing panganan lan produk perawatan kesehatan.

  • Soybean Peptide

    Peptida Kedele

    Peptida kedele minangka peptida molekul cilik sing aktif, diekstrak saka protein isolasi kedele kanthi proses hidrolisis enzimatik. Kandhungan protein luwih saka 90% lan ngemot 8 jinis asam amino sing migunani kanggo manungsa, minangka bahan baku sing apik kanggo panganan lan produk perawatan kesehatan.

  • Walnut Peptide

    Walnut Peptide

    Peptida walnut minangka peptida kolagen molekul cilik, diekstrak saka walnut kanthi pencernaan bio-enzim target lan teknologi pamisahan membran suhu sithik. Peptida walnut duwe khasiat nutrisi sing luwih apik, minangka bahan baku fungsional sing anyar lan aman kanggo panganan.

  • Bovine Collagen Peptide

    Peptida Kolagen Bovine

    Bahan Baku: Iki minangka komponen kolagen sing diekstrak saka balung sapi. Sawise degreasing lan sterilisasi suhu tinggi, enzim dikombinasikake karo teknologi ekstraksi tambahan tambahan frekuensi tinggi kanggo misahake protein bermutu saka balung sapi.

    Proses: Sawise pencernaan enzim, dekolorisasi, deodorisasi, konsentrasi, pangatusan enzim sing diarahake kanggo nggawe produk kanthi isi peptida sing dhuwur.

    Fitur: Wêdakakêna seragam, warna rada kekuningan, rasa ringan, telat ing banyu tanpa udan utawa lebu.