Peptida cacing tanah

produk

  • Earthworm peptide

    Peptida cacing tanah

    Peptida cacing tanah minangka peptida molekul cilik, diekstrak saka cacing tanah seger utawa garing kanthi teknologi pencernaan bio-enzim target. Peptida cacing tanah minangka protein protein kewan sing lengkap, sing bisa cepet digunakke! Diprodhuksi dening dekomposisi enzimatik protein isolat cacing tanah. Protein molekul cilik kanthi bobot molekul rata-rata kurang saka 1000 DAL, wis akeh digunakake ing klinik lan saya akeh digunakake ing pusat pencegahan lan perawatan jantung, serebrovaskular, endokrin, lan penyakit pernapasan. Bisa digunakake ing panganan, produk perawatan kesehatan, farmasi, kosmetik lan lapangan liyane.