Pea Peptida

produk

  • Pea Peptide

    Pea Peptida

    Pea peptida minangka peptida molekul cilik sing aktif, diekstrak saka protein kacang polong kanthi pencernaan enzim bio-kompleks. Pea peptida ngemot wolung jinis asam amino sing migunani kanggo manungsa. Produk kacang polong bisa nemokake panjaluk nutrisi asam amino manungsa dening FDA.