Peptida Kolagen Ikan Cod

produk

  • Cod Fish Collagen Peptide

    Peptida Kolagen Ikan Cod

    Cod Fish collagen Peptide minangka jinis kolagen peptida. Diekstrak saka kulit iwak kod, diproses kanthi hidrolisis enzimatik ing suhu sithik, umume digunakake ing industri panganan, perawatan kesehatan, farmasi lan kosmetik.