Peptida Kolagen Ikan Cod

produk

Peptida Kolagen Ikan Cod

Cod Fish collagen Peptide minangka jinis kolagen peptida. Diekstrak saka kulit iwak kod, diproses kanthi hidrolisis enzimatik ing suhu sithik, umume digunakake ing industri panganan, perawatan kesehatan, farmasi lan kosmetik.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

Sumber Bahan: Kulit iwak iwak laut
Werna: Putih utawa kuning muda
Negara: Wêdakakêna 、 granule
Proses Teknologi: Hidrolisis enzim
Ambu: Rada amis
Bobot Molekuler: 1000-3000Dal, 500-1000Dal, 300-500Dal
Protein: ≥ 90%
Fitur produk: Kemurnian tinggi, ora aditif, peptida kolagen murni, ambune enak lan rasane enak.
Paket: 10KG / Bag, 1bag / karton, utawa khusus.

Earthworm peptide (2)

Khasiat cod collagen peptide:

Ngencengi kulit lan ngilangi kisut: ndandani dermis sing rusak, ngencengi kulit lan nglembabake kulit;
Tundha tuwa: nambah lan ningkatake panyerepan kulit;
Pemutih lan titik entheng: nyandhet aktivitas tirosinase, saengga bisa nyegah deposisi melanin lan metabolisme kulit sing nyepetake.
Balung lan sendi sing kuwat: ngiyatake lan ningkatake struktur dhasar balung lan sendi, mulihake balung sing rusak, ningkatake generasi, lan luwih efektif masang lan nguatake kalsium.
Pelembabake rambut lan kuku: nyegah rambut garing, bifurkasi lan kuku tetep mengkilat;
Ngapikake turu: ngemot asam amino kanggo nambah kualitas turu, ngatasi saraf kanthi efektif lan ningkatake turu sing jero.

Kaluwihan:

1. Proses teknologi sing ketat
Nggunakake peralatan produksi lan teknologi canggih kanggo ngiringan produksi produk kelas kapisan. Lini produksi kalebu reresik, hidrolisis enzimatik, filtrasi lan konsentrasi, pengeringan semprotan, kemasan internal lan eksternal. Panularan bahan sajrone proses produksi ditindakake kanthi saluran pipa supaya ora ana polusi sing digawe manungsa. Kabeh bagean peralatan lan pipa sing ngubungi bahan digawe saka waja tahan karat, lan ora ana pipa wuta ing ujung mati, sing gampang dibersihake lan disinfeksi.

2. Jaminan kualitas
Bisa dilacak bahan baku, teknologi canggih, luwih dhuwur tinimbang sarat peraturan, klasifikasi produk rinci, kanggo nyedhiyakake bahan baku berkualitas lan aman kanggo para pelanggan.

3. Layanan teknologi
Nyedhiyakake pelatihan produk kanggo para pelanggan babagan penjualan, teknologi lan pasar, lan menehi dhukungan teknis formula lan solusi produk kanggo pelanggan.

Nutrisi peptida:

Bahan Peptida Sumber bahan baku Fungsi utama Bidang aplikasi
Walnut Peptide Jajanan kenari Otak sehat, cepet pulih amarga lemes, efek pelembab Panganan sing SIHAT
FSMP
PANGAN MAKANAN
MAKANAN OLAHRAGA
Obat-obatan
KOSMETIK CARE KULIT
Pea Peptida Protein Kacang polong Ningkatake tuwuhing probiotik, anti-inflamasi, lan nambah kekebalan
Peptida Kedele Protein Kedelai Waras lemes,
 anti-oksidasi, lemak ngisor,
 bobote bobote
Polipeptida limpa Limpa sapi Nambah fungsi kekebalan selular manungsa, nyegah lan nyuda kedadeyan penyakit pernapasan
Peptida Cacing Bumi Cacing Cacing Kering Nambah kekebalan, ningkatake mikrokulasi, mbubarake trombosis lan trombus sing jelas, njaga pembuluh getih
Silkworm Pupa Peptida Pupa ulat sutra lanang Nglindhungi ati, nambah kekebalan, ningkatake tuwuh, gula getih ngisor,
 tekanan getih ngisor
Ula Polipeptida Ula ireng Nambah kekebalan,
anti-hipertensi,
anti-natoni, anti-trombosis

Proses Teknologi Produksi:

Ngumbah lan sterilisasi kulit iwak- enzimmisis - misahake- dekolinasi lan filtrasi sing dimurnikan deodorisasi- ultrafiltrasi- konsentrasi- sterilisasi- pengeringan semprotan- pengemasan batin- deteksi logam- pengepakan njaba- inspeksi- panyimpenan

Lini produksi:

Lini produksi
Nggunakake peralatan produksi lan teknologi canggih kanggo ngiringan produksi produk kelas kapisan. Lini produksi kalebu reresik, hidrolisis enzimatik, filtrasi lan konsentrasi, pengeringan semprotan, kemasan internal lan eksternal. Panularan bahan sajrone proses produksi ditindakake kanthi saluran pipa supaya ora ana polusi sing digawe manungsa. Kabeh bagean peralatan lan pipa sing ngubungi bahan digawe saka waja tahan karat, lan ora ana pipa wuta ing ujung mati, sing gampang dibersihake lan disinfeksi.

Manajemen Kualitas Produk
Laboratorium desain baja warna lengkap yaiku 1000 meter persegi, dipérang dadi macem-macem area fungsional kayata ruang mikrobiologi, ruang fisika lan kimia, kamar timbang, omah kaca sing dhuwur, kamar instrumen presisi lan kamar sampel. Dilengkapi instrumen presisi kayata fase cair kinerja tinggi, nyerep atom, kromatografi lapisan tipis, analisa nitrogen, lan analisa lemak. Nggawe lan ngapikake sistem manajemen mutu, lan lulus CERTIFIKASI FDA, MUI, HALA, ISO22000, IS09001, HACCP lan sistem liyane.

Manajemen Produksi
Departemen manajemen produksi kalebu departemen produksi lan lokakarya nindakake pesenan produksi, lan saben titik kontrol utama saka pengadaan bahan baku, panyimpenan, pakan, produksi, kemasan, inspeksi lan pergudangan menyang manajemen proses produksi dikelola lan dikendhaleni para pekerja teknis sing wis berpengalaman lan personel manajemen. Formula produksi lan prosedur teknologi wis ngliwati verifikasi sing ketat, lan kualitas produk apik banget lan stabil.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita