Peptida Kedele

produk

Peptida Kedele

Peptida kedele minangka peptida molekul cilik sing aktif, diekstrak saka protein isolasi kedele kanthi proses hidrolisis enzimatik. Kandhungan protein luwih saka 90% lan ngemot 8 jinis asam amino sing migunani kanggo manungsa, minangka bahan baku sing apik kanggo panganan lan produk perawatan kesehatan.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

Sumber Bahan: Protein kedelai non-gmo
Werna: Wêdakakêna kuning putih utawa kuning
Negara: Bubuk / granula
Proses Teknologi: Hidrolisis enzim
Mambu: Kanthi ngasilake mambu lan rasa sing unik
Bobot Molekuler: 500-1000Dal
Protein: ≥ 80%
Bahan baku sing diekstrak saka tanduran, alami lan heathy tanpa aditif, sugih karo macem-macem asam amino kanggo awak manungsa.
Paket: 10KG / Bag, 1bag / karton, utawa khusus

Earthworm peptide (2)

Peptida kedelai minangka protein molekul cilik sing gampang digunakke ing awak manungsa lan cocog kanggo kabeh wong sing ngalami pencernaan lan penyerapan protein sing kurang, kayata wong umur setengah lan tuwa, pasien pemulihan pasca operasi, tumor, radioterapi, pasien kemoterapi disfungsi gastrointestinal. Kajaba iku, peptida kedelai uga duweni efek nambah kekebalan, nambah kekuatan fisik, anti-lemes lan ngilangi bobot awak. Kajaba iku, peptida kedele nduweni sipat pangolahan sing apik kayata ora ana denaturasi protein, non-koagulasi panas, kelarutan banyu, fluiditas sing apik, lsp. Iki minangka bahan panganan kesehatan sing apik banget.

Fungsi:

1. Anti tuwa, Anti-lemes lan ngiyatake otot;
2. Tingkat kolesterol luwih sithik lan nyuda tekanan getih;
3. Nambah kakebalan

Aplikasi:

Produk kasebut digunakake ing panganan, kosmetik lan obat-obatan.

Earthworm peptide (2)

Earthworm peptide (2)

Earthworm peptide (2)

Kaluwihan:

1. Perusahaan kasebut wis lulus akeh sertifikasi kayata ISO45001, IS09001, ISO22000, SGS, HACCP, HALAL, MUI HALAL lan FDA. Produk kita memenuhi persyaratan standar WHO lan nasional, utamane diekspor menyang Eropa, Amerika, Australia, Rusia, Jepang, Korea Selatan, Singapura, Thailand lan sawetara negara lan wilayah ing Asia Tenggara.

2. Proses teknologi sing apik
Nggunakake peralatan produksi lan teknologi canggih kanggo ngiringan produksi produk kelas kapisan. Lini produksi kalebu reresik, hidrolisis enzimatik, filtrasi lan konsentrasi, pengeringan semprotan, kemasan internal lan eksternal. Panularan bahan sajrone proses produksi ditindakake kanthi saluran pipa supaya ora ana polusi sing digawe manungsa. Kabeh bagean peralatan lan pipa sing ngubungi bahan digawe saka waja tahan karat, lan ora ana pipa wuta ing ujung mati, sing gampang dibersihake lan disinfeksi.

3. Nyedhiyakake layanan purna jual full-time.

Nutrisi peptida:

Bahan Peptida Sumber bahan baku Fungsi utama Bidang aplikasi
Walnut Peptide Jajanan kenari Otak sehat, cepet pulih amarga lemes, efek pelembab Panganan sing SIHAT
FSMP
PANGAN MAKANAN
MAKANAN OLAHRAGA
Obat-obatan
KOSMETIK CARE KULIT
Pea Peptida Protein Kacang polong Ningkatake tuwuhing probiotik, anti-inflamasi, lan nambah kekebalan
Peptida Kedele Protein Kedelai Waras lemes,
 anti-oksidasi, lemak ngisor,
 bobote bobote
Polipeptida limpa Limpa sapi Nambah fungsi kekebalan selular manungsa, nyegah lan nyuda kedadeyan penyakit pernapasan
Peptida Cacing Bumi Cacing Cacing Kering Nambah kekebalan, ningkatake mikrokulasi, mbubarake trombosis lan trombus sing jelas, njaga pembuluh getih
Silkworm Pupa Peptida Pupa ulat sutra lanang Nglindhungi ati, nambah kekebalan, ningkatake tuwuh, gula getih ngisor,
 tekanan getih ngisor
Ula Polipeptida Ula ireng Nambah kekebalan,
anti-hipertensi,
anti-natoni, anti-trombosis

Proses Teknologi Produksi:

Ngumbah lan sterilisasi kulit iwak- enzimmisis - misahake- dekolinasi lan filtrasi sing dimurnikan deodorisasi- ultrafiltrasi- konsentrasi- sterilisasi- pengeringan semprotan- pengemasan batin- deteksi logam- pengepakan njaba- inspeksi- panyimpenan

Lini produksi:

Lini produksi
Nggunakake peralatan produksi lan teknologi canggih kanggo ngiringan produksi produk kelas kapisan. Lini produksi kalebu reresik, hidrolisis enzimatik, filtrasi lan konsentrasi, pengeringan semprotan, kemasan internal lan eksternal. Panularan bahan sajrone proses produksi ditindakake kanthi saluran pipa supaya ora ana polusi sing digawe manungsa. Kabeh bagean peralatan lan pipa sing ngubungi bahan digawe saka waja tahan karat, lan ora ana pipa wuta ing ujung mati, sing gampang dibersihake lan disinfeksi.

Manajemen Kualitas Produk
Laboratorium desain baja warna lengkap yaiku 1000 meter persegi, dipérang dadi macem-macem area fungsional kayata ruang mikrobiologi, ruang fisika lan kimia, kamar timbang, omah kaca sing dhuwur, kamar instrumen presisi lan kamar sampel. Dilengkapi instrumen presisi kayata fase cair kinerja tinggi, nyerep atom, kromatografi lapisan tipis, analisa nitrogen, lan analisa lemak. Nggawe lan ngapikake sistem manajemen mutu, lan lulus CERTIFIKASI FDA, MUI, HALA, ISO22000, IS09001, HACCP lan sistem liyane.

Manajemen Produksi
Departemen manajemen produksi kalebu departemen produksi lan lokakarya nindakake pesenan produksi, lan saben titik kontrol utama saka pengadaan bahan baku, panyimpenan, pakan, produksi, kemasan, inspeksi lan pergudangan menyang manajemen proses produksi dikelola lan dikendhaleni para pekerja teknis sing wis berpengalaman lan personel manajemen. Formula produksi lan prosedur teknologi wis ngliwati verifikasi sing ketat, lan kualitas produk apik banget lan stabil.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita