Peptida Timun Segara

produk

Peptida Timun Segara

Peptida timun segara minangka peptida molekul cilik, diekstrak saka timun segara seger utawa garing kanthi teknologi pencernaan bio-enzim target. Umume kalebu peptida kolagen lan mambu amis sing khusus. Kajaba iku, timun segara uga ngemot glikopeptida lan peptida aktif liyane. Bahan-bahan kasebut ngemot kalsium aktif, monopoli-sakarida, peptida, saponin timun segara lan asam amino. Dibandhingake karo timun laut, polipeptida timun segara nduweni sifat fisikokimia sing apik kayata kelarutan, stabilitas lan viskositas sing sithik. Mula, hidrolisis enzim peptida timun laut duwe bioavailabilitas sing luwih dhuwur tinimbang produk timun laut. Iki digunakake akeh ing panganan lan produk perawatan kesehatan.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

Sumber Bahan: kerang seger utawa kerang garing alami
Werna: Bubuk kuning utawa coklat cahya
Negara: Wêdakakêna 、 granule
Proses Teknologi: Hidrolisis enzim
Ambu: mambu amis khusus
Bobot Molekuler: 500-1000Dal
Protein: ≥ 80%
Bahan nutrisi: monopoli-sakarida timun laut, polipeptida, asam 18amino, toksin timun laut, taurine, glikosida timun laut lsp.

Earthworm peptide (2)

Timun laut ngemot glikopeptida lan peptida aktif liyane, poli-peptida molekul cilik duwe akeh komponen, nduweni sifat fizikokimia sing apik kayata kelarutan, stabilitas lan viskositas sing kurang. Iki minangka panganan sing cocog kanggo pasien diabetes, hipertensi, penyakit jantung koroner lan trombosis serebral.
Paket: 10KG / Bag, 1bag / karton, utawa khusus

Fungsi:

1 Ngatasi rasa kesel, njaga kulit supaya mulus lan elastis, nundha tuwa awak.
2 Nambah kakebalan awak;
3 nyuda gula getih, menehi kabar babagan ginjel lan getih sing menehi nutrisi.

Kaluwihan:

1. Jaminan kualitas
Bisa dilacak bahan baku, teknologi canggih, luwih dhuwur tinimbang sarat peraturan, klasifikasi produk rinci, kanggo nyedhiyakake bahan baku berkualitas lan aman kanggo para pelanggan.

2.Garansi dhukungan
Kapasitas produksi terus-terusan, inventaris sing cukup, kanggo nyedhiyakake produk sing cukup kanggo para pelanggan.

3. Layanan teknologi
Nyedhiyakake pelatihan produk kanggo para pelanggan babagan penjualan, teknologi lan pasar, lan menehi dhukungan teknis formula lan solusi produk kanggo pelanggan.

4. Nyedhiyakake layanan purna jual full-time.

5. Asal saka Pulo Hainan sing sehat, pilih bahan sing sehat lan lawuhi jagad iki.

Nutrisi peptida:

Bahan Peptida Sumber bahan baku Fungsi utama Bidang aplikasi
Walnut Peptide Jajanan kenari Otak sehat, cepet pulih amarga lemes, efek pelembab Panganan sing SIHAT
FSMP
PANGAN MAKANAN
MAKANAN OLAHRAGA
Obat-obatan
KOSMETIK CARE KULIT
Pea Peptida Protein Kacang polong Ningkatake tuwuhing probiotik, anti-inflamasi, lan nambah kekebalan
Peptida Kedele Protein Kedelai Waras lemes,
 anti-oksidasi, lemak ngisor,
 bobote bobote
Polipeptida limpa Limpa sapi Nambah fungsi kekebalan selular manungsa, nyegah lan nyuda kedadeyan penyakit pernapasan
Peptida Cacing Bumi Cacing Cacing Kering Nambah kekebalan, ningkatake mikrokulasi, mbubarake trombosis lan trombus sing jelas, njaga pembuluh getih
Silkworm Pupa Peptida Pupa ulat sutra lanang Nglindhungi ati, nambah kekebalan, ningkatake tuwuh, gula getih ngisor,
 tekanan getih ngisor
Ula Polipeptida Ula ireng Nambah kekebalan,
anti-hipertensi,
anti-natoni, anti-trombosis

Proses Teknologi Produksi:

Ngumbah lan sterilisasi kulit iwak- enzimmisis - misahake- dekolinasi lan filtrasi sing dimurnikan deodorisasi- ultrafiltrasi- konsentrasi- sterilisasi- pengeringan semprotan- pengemasan batin- deteksi logam- pengepakan njaba- inspeksi- panyimpenan

Lini produksi:

Lini produksi
Nggunakake peralatan produksi lan teknologi canggih kanggo ngiringan produksi produk kelas kapisan. Lini produksi kalebu reresik, hidrolisis enzimatik, filtrasi lan konsentrasi, pengeringan semprotan, kemasan internal lan eksternal. Panularan bahan sajrone proses produksi ditindakake kanthi saluran pipa supaya ora ana polusi sing digawe manungsa. Kabeh bagean peralatan lan pipa sing ngubungi bahan digawe saka waja tahan karat, lan ora ana pipa wuta ing ujung mati, sing gampang dibersihake lan disinfeksi.

Manajemen Kualitas Produk
Laboratorium desain baja warna lengkap yaiku 1000 meter persegi, dipérang dadi macem-macem area fungsional kayata ruang mikrobiologi, ruang fisika lan kimia, kamar timbang, omah kaca sing dhuwur, kamar instrumen presisi lan kamar sampel. Dilengkapi instrumen presisi kayata fase cair kinerja tinggi, nyerep atom, kromatografi lapisan tipis, analisa nitrogen, lan analisa lemak. Nggawe lan ngapikake sistem manajemen mutu, lan lulus CERTIFIKASI FDA, MUI, HALA, ISO22000, IS09001, HACCP lan sistem liyane.

Manajemen Produksi
Departemen manajemen produksi kalebu departemen produksi lan lokakarya nindakake pesenan produksi, lan saben titik kontrol utama saka pengadaan bahan baku, panyimpenan, pakan, produksi, kemasan, inspeksi lan pergudangan menyang manajemen proses produksi dikelola lan dikendhaleni para pekerja teknis sing wis berpengalaman lan personel manajemen. Formula produksi lan prosedur teknologi wis ngliwati verifikasi sing ketat, lan kualitas produk apik banget lan stabil.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita