Omah

HY1-2
HY2-1
HY3-1

produk

Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd.

liyane >>

babagan kita

Babagan katrangan pabrik

apa sing kita lakoni

Didirikan ing wulan Juli 2005, Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing nggabungake riset lan pangembangan produk, produksi lan penjualan, kanthi modal terdaftar 22 yuta yuan. Kantor pusaté dununge ing Haikou, Hainan. Perusahaan kasebut duwe pusat R&D lan laboratorium kunci meh 1.000 meter persegi, saiki duwe luwih saka 40 paten, 20 standar perusahaan lan 10 sistem produk lengkap. Perusahaan iki nandur modhal meh 100 yuta yuan kanggo nggawe basis industri paling gedhe ing peptida kolagen iwak ing Asia, kanthi kapasitas produksi luwih saka 4.000 ton. Iki minangka perusahaan domestik paling wiwitan sing nindakake produksi kolagen peptida hidrolisis lan perusahaan pertama sing ngemot lisensi produksi pituida kolagen iwak ing China.

liyane >>
Sinau Liyane

Buletin, informasi paling anyar babagan produk, warta, lan penawaran khusus.

Luwih >>

pacoban

warta

netepake kerjasama strategis jangka panjang lan dukungan bebarengan

Xiao Jie menyang Haikou kanggo neliti teknologi tinggi nasional ...

Ing esuk tanggal 27 November, Xiao Jie, anggota Komite Tetep Komite Partai Provinsi lan Menteri Departemen Kerja Depan Bersatu, menyang Haikou kanggo neliti konstruksi lan pangembangan teknologi tinggi tingkat ...

Atas jenenge gambar perusahaan Tionghoa, Haina ...

Ing tanggal 18 Desember 2018, HYB diundang kanggo melu "pasang surya ...
liyane >>

Nggawe alat ilmiah lan teknologi ...

Kanthi pitulung Dewan Haikou kanggo Promosi Perdagangan Internasional, Hainan Huayan Colla ...
liyane >>