Peptida Kolagen Ikan Tilapia

produk

Peptida Kolagen Ikan Tilapia

Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd ngasilake 4.000 ton peptida kolagen iwak berkualitas tinggi saben taun, kolagen iwak (peptida) minangka proses hidrisis enzimatik anyar sing asline digawe dening perusahaan Huayan, sing nggunakake bahan timbangan lan kulit sing bebas polusi. . Yen dibandhingake karo hidrolisis basa-asam tradisional kolagen, proses hidrolisis enzimatik perusahaan kita duwe akeh kaluwihan: Kaping pisanan, amarga kahanan hidrolisis enzimatik biasane entheng, ora bakal ana variasi struktur molekul lan ora ana komponen fungsi sing mateni. Kapindho, enzim kasebut nduwe situs cleavage sing ndandani, mula bisa ngontrol bobot molekul kolagen hidrolisis lan entuk hidrolisis kanthi distribusi bobot molekul klempakan. Sing nomer telu, amarga asam lan alkali ora digunakake ing proses hidrolisis enzimatik, proses hidrolisis enzimatik ramah lingkungan lan ora ngrusak lingkungan.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

Saliyane peralatan kelas siji, bahan baku sing dioptimalake lan teknologi canggih, perusahaan kasebut uga penting banget kanggo kontrol lan manajemen kualitas ing kabeh proses produksi, lan ngupayakake entuk sing paling apik ing kabeh tautan kanggo njamin kualitas produk pungkasan.

Peptida kolagen iwak, kolagen dikendhaleni kanthi bobot molekul 1000-3000 Dalton kanthi teknik asam-basa lan teknik pencernaan enzim. Disebut peptida molekul cilik. Peptida minangka zat ing antarane asam amino lan protein molekul makro. Multiple peptides minangka lempitan kanggo mbentuk molekul protein. Peptida minangka fragmen protein sing tepat. Molekulé mung ukuran nanometer. Gastrointestine, pembuluh getih lan kulit gampang digunakke, lan tingkat penyerapane luwih dhuwur tinimbang protein macromolecule.

Sumber: Kulit tilapia utawa sisik nila
Bobot molekul: 1000-3000DA, 500-1000DA, 300-500DA.
Negara: bubuk, granula
Werna: Putih utawa kuning muda; solusine ora ana warna utawa kuning muda
Rasa lan mambu: Kanthi rasa lan mambu sing unik.
Bobot Molekuler: 1000-3000Dal, 500-1000Dal, 300-500Dal
Protein: ≥ 90%
Fitur: Protein dhuwur, ora aditif, ora polusi
Paket: 10KG / Bag, 1bag / karton, utawa khusus

Earthworm peptide (2)

Fungsi:

(1) Kolagen bisa nglindhungi kulit, nggawe kulit luwes;
(2) Kolagen bisa nglindhungi mata, nggawe kornea dadi transparan;
(3) Kolagen bisa nggawe balung kaku lan fleksibel, ora longgar rapuh;
(4) Kolagen bisa ningkatake sambungan sel otot lan nggawe fleksibel lan gloss;
(5) Kolagen bisa nglindhungi lan nguatake viscera;
(6) Kolagen uga duwe fungsi penting liyane: Nambah kekebalan awak, nyandhet sel kanker, ngaktifake fungsi sel, homeostasis, ngaktifake otot, ngobati radang sendi lan nyeri, nyegah penuaan kulit, ngilangi kisut.

Kaluwihan:

(1) Aditif kosmetik yaiku bobot molekul cilik, gampang digunakke. Ngemot pirang-pirang klompok hidrofilik, faktor kelembapan sing apik banget lan saldo kelembapan ing kulit, Mupangat kanggo ngilangi warna ing mripat lan kukul, njaga kulit putih lan udan, santai lan sapanunggalane.
(2) Kolagen bisa digunakake minangka panganan sing sehat; bisa nyegah penyakit kardiovaskular;
(3) Kolagen bisa dadi panganan kalsium;
(4) Kolagen bisa digunakake kanggo aditif panganan;
(5) Kolagen bisa digunakake ing panganan beku, omben-omben, produk susu, permen, kue lan liya-liyane.

Nutrisi peptida:

Bahan Peptida Sumber bahan baku Fungsi utama Bidang aplikasi
Walnut Peptide Jajanan kenari Otak sehat, cepet pulih amarga lemes, efek pelembab Panganan sing SIHAT
FSMP
PANGAN MAKANAN
MAKANAN OLAHRAGA
Obat-obatan
KOSMETIK CARE KULIT
Pea Peptida Protein Kacang polong Ningkatake tuwuhing probiotik, anti-inflamasi, lan nambah kekebalan
Peptida Kedele Protein Kedelai Waras lemes,
 anti-oksidasi, lemak ngisor,
 bobote bobote
Polipeptida limpa Limpa sapi Nambah fungsi kekebalan selular manungsa, nyegah lan nyuda kedadeyan penyakit pernapasan
Peptida Cacing Bumi Cacing Cacing Kering Nambah kekebalan, ningkatake mikrokulasi, mbubarake trombosis lan trombus sing jelas, njaga pembuluh getih
Silkworm Pupa Peptida Pupa ulat sutra lanang Nglindhungi ati, nambah kekebalan, ningkatake tuwuh, gula getih ngisor,
 tekanan getih ngisor
Ula Polipeptida Ula ireng Nambah kekebalan,
anti-hipertensi,
anti-natoni, anti-trombosis

Proses Teknologi Produksi:

Ngumbah lan sterilisasi kulit iwak- enzimmisis - misahake- dekolinasi lan filtrasi sing dimurnikan deodorisasi- ultrafiltrasi- konsentrasi- sterilisasi- pengeringan semprotan- pengemasan batin- deteksi logam- pengepakan njaba- inspeksi- panyimpenan

Lini produksi:

Lini produksi
Nggunakake peralatan produksi lan teknologi canggih kanggo ngiringan produksi produk kelas kapisan. Lini produksi kalebu reresik, hidrolisis enzimatik, filtrasi lan konsentrasi, pengeringan semprotan, kemasan internal lan eksternal. Panularan bahan sajrone proses produksi ditindakake kanthi saluran pipa supaya ora ana polusi sing digawe manungsa. Kabeh bagean peralatan lan pipa sing ngubungi bahan digawe saka waja tahan karat, lan ora ana pipa wuta ing ujung mati, sing gampang dibersihake lan disinfeksi.

Manajemen Kualitas Produk
Laboratorium desain baja warna lengkap yaiku 1000 meter persegi, dipérang dadi macem-macem area fungsional kayata ruang mikrobiologi, ruang fisika lan kimia, kamar timbang, omah kaca sing dhuwur, kamar instrumen presisi lan kamar sampel. Dilengkapi instrumen presisi kayata fase cair kinerja tinggi, nyerep atom, kromatografi lapisan tipis, analisa nitrogen, lan analisa lemak. Nggawe lan ngapikake sistem manajemen mutu, lan lulus CERTIFIKASI FDA, MUI, HALA, ISO22000, IS09001, HACCP lan sistem liyane.

Manajemen Produksi
Departemen manajemen produksi kalebu departemen produksi lan lokakarya nindakake pesenan produksi, lan saben titik kontrol utama saka pengadaan bahan baku, panyimpenan, pakan, produksi, kemasan, inspeksi lan pergudangan menyang manajemen proses produksi dikelola lan dikendhaleni para pekerja teknis sing wis berpengalaman lan personel manajemen. Formula produksi lan prosedur teknologi wis ngliwati verifikasi sing ketat, lan kualitas produk apik banget lan stabil.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita