Peptida Kolagen Ikan Tilapia

produk

  • Tilapia Fish Collagen Peptide

    Peptida Kolagen Ikan Tilapia

    Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd ngasilake 4.000 ton peptida kolagen iwak berkualitas tinggi saben taun, kolagen iwak (peptida) minangka proses hidrisis enzimatik anyar sing asline digawe dening perusahaan Huayan, sing nggunakake bahan timbangan lan kulit sing bebas polusi. . Yen dibandhingake karo hidrolisis basa-asam tradisional kolagen, proses hidrolisis enzimatik perusahaan kita duwe akeh kaluwihan: Kaping pisanan, amarga kahanan hidrolisis enzimatik biasane entheng, ora bakal ana variasi struktur molekul lan ora ana komponen fungsi sing mateni. Kapindho, enzim kasebut nduwe situs cleavage sing ndandani, mula bisa ngontrol bobot molekul kolagen hidrolisis lan entuk hidrolisis kanthi distribusi bobot molekul klempakan. Sing nomer telu, amarga asam lan alkali ora digunakake ing proses hidrolisis enzimatik, proses hidrolisis enzimatik ramah lingkungan lan ora ngrusak lingkungan.