Peptida Kedele

produk

  • Soybean Peptide

    Peptida Kedele

    Peptida kedele minangka peptida molekul cilik sing aktif, diekstrak saka protein isolasi kedele kanthi proses hidrolisis enzimatik. Kandhungan protein luwih saka 90% lan ngemot 8 jinis asam amino sing migunani kanggo manungsa, minangka bahan baku sing apik kanggo panganan lan produk perawatan kesehatan.