Oligopeptida Ikan Laut

produk

  • Marine Fish Oligopeptide

    Oligopeptida Ikan Laut

    Oligopeptida iwak laut minangka produk olahan jero saka kolagen iwak laut jero, duwe kaluwihan unik ing nutrisi lan aplikasi. Umume yaiku peptida campuran molekul cilik sing kasusun saka 26 asam amino kanthi bobot molekul 500-1000dalton. Bisa digunakke langsung karo usus cilik, kulit manungsa, lsp. Iki nduweni ciri nutrisi sing kuat lan aplikasi sing amba.