Walnut Peptide

produk

  • Walnut Peptide

    Walnut Peptide

    Peptida walnut minangka peptida kolagen molekul cilik, diekstrak saka walnut kanthi pencernaan bio-enzim target lan teknologi pamisahan membran suhu sithik. Peptida walnut duwe khasiat nutrisi sing luwih apik, minangka bahan baku fungsional sing anyar lan aman kanggo panganan.