FAQ

FAQ

Apa perusahaan sampeyan duwe sertifikasi?

Ya, ISO, HACCP, HALAL, MUI.

Apa jumlah pesanan minimum sampeyan?

Biasane 1000kg nanging bisa dirundingake.

Kepiye carane ngirim barang?
  1. A: Ex-work or FOB, yen sampeyan duwe forwarder ing China. B: CFR utawa CIF, lsp., Yen sampeyan butuh supaya bisa dikirim kanggo sampeyan. C: Pilihan liyane, sampeyan bisa menehi saran.
Apa jinis pembayaran sing sampeyan tampa?

T / T lan L / C.

Apa lead time produksi sampeyan?
  1. Udakara 7 nganti 15 dina miturut jumlah pesanan lan rincian produksi.
Apa sampeyan bisa nampa kustomisasi?

Ya, kita nawakake layanan OEM utawa ODM. Resep lan komponen bisa digawe minangka syarat sampeyan.

Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto & apa conto wektu pengiriman?
  1. Ya, biasane kita bakal nyedhiyani conto gratis pelanggan sing digawe sadurunge, nanging pelanggan kudu nindakake biaya pengiriman.
Apa sampeyan produsen utawa pedagang?

We are Produsen ing China lan pabrik dumunung ing Hainan. Kunjungan pabrik welcome!