Peptida Timun Segara

produk

  • Sea Cucumber Peptide

    Peptida Timun Segara

    Peptida timun segara minangka peptida molekul cilik, diekstrak saka timun segara seger utawa garing kanthi teknologi pencernaan bio-enzim target. Umume kalebu peptida kolagen lan mambu amis sing khusus. Kajaba iku, timun segara uga ngemot glikopeptida lan peptida aktif liyane. Bahan-bahan kasebut ngemot kalsium aktif, monopoli-sakarida, peptida, saponin timun segara lan asam amino. Dibandhingake karo timun laut, polipeptida timun segara nduweni sifat fisikokimia sing apik kayata kelarutan, stabilitas lan viskositas sing sithik. Mula, hidrolisis enzim peptida timun laut duwe bioavailabilitas sing luwih dhuwur tinimbang produk timun laut. Iki digunakake akeh ing panganan lan produk perawatan kesehatan.