Peptida Kolagen Bovine

produk

  • Bovine Collagen Peptide

    Peptida Kolagen Bovine

    Bahan Baku: Iki minangka komponen kolagen sing diekstrak saka balung sapi. Sawise degreasing lan sterilisasi suhu tinggi, enzim dikombinasikake karo teknologi ekstraksi tambahan tambahan frekuensi tinggi kanggo misahake protein bermutu saka balung sapi.

    Proses: Sawise pencernaan enzim, dekolorisasi, deodorisasi, konsentrasi, pangatusan enzim sing diarahake kanggo nggawe produk kanthi isi peptida sing dhuwur.

    Fitur: Wêdakakêna seragam, warna rada kekuningan, rasa ringan, telat ing banyu tanpa udan utawa lebu.