Peptida Tiram

produk

  • Oyster Peptide

    Peptida Tiram

    Peptida tiram minangka peptida kolagen molekul cilik, diekstrak saka kerang seger utawa kerang garing alami kanthi pre-treatment khusus lan teknologi pencernaan bio-enzim target ing suhu kurang. Peptida kerang ngemot unsur tilase (Zn, Se, lsp), wahana polysaccha kerang lan taurine, bisa digunakake kanggo nglindhungi lan ningkatake awak. Iki digunakake akeh ing panganan, obat-obatan lan produk perawatan kesehatan