Peptida Tiram

produk

Peptida Tiram

Peptida tiram minangka peptida kolagen molekul cilik, diekstrak saka kerang seger utawa kerang garing alami kanthi pre-treatment khusus lan teknologi pencernaan bio-enzim target ing suhu kurang. Peptida kerang ngemot unsur tilase (Zn, Se, lsp), wahana polysaccha kerang lan taurine, bisa digunakake kanggo nglindhungi lan ningkatake awak. Iki digunakake akeh ing panganan, obat-obatan lan produk perawatan kesehatan


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

Sumber Bahan: kerang seger utawa kerang garing alami
Werna: Bubuk coklat kuning utawa pucat coklat
Negara: Wêdakakêna 、 granule
Proses Teknologi: Hidrolisis enzim
Mambu: Kanthi ngasilake mambu lan rasa sing unik
Bobot Molekuler: 500-1000Dal
Protein: ≥ 60%
Paket: 10KG / Bag, 1bag / karton, utawa khusus
Oyster peptide cocok kanggo wong sing ringkih, olahraga lan wong sing ngombe alkohol

Earthworm peptide (2)

Isine ora mung protein, vitamin, unsur tilak sing padha karo proporsi lan taurine sing cocog, nanging uga ngemot macem-macem nutrisi sing ana ing organisme laut, bisa uga kalebu suplemen nutrisi, ora mung bisa cepet diserep dening awak, lan uga bisa ningkatake panyerepan asam amino protein lan gula.

Fungsi:

(1) Nambah kekebalan lan ningkatake metabolisme;
(2) Ngatur lipid getih, nambah gejala hiperglikemia;
(3) Nglindhungi ati lan nyegah tumor;
(4) Ngurangi rasa kesel lan ningkatake fungsi seksual;
Jaga kaendahan lan tetep awet enom.

Aplikasi:

Produk kasebut digunakake ing kabeh jinis lapangan kayata panganan, kosmetik lan farmasi.

Earthworm peptide (2)

Earthworm peptide (2)

Earthworm peptide (2)

Kaluwihan:

1. Perusahaan kasebut wis lulus akeh sertifikasi kayata ISO45001, IS09001, ISO22000, SGS, HACCP, HALAL, MUI HALAL lan FDA. Produk kita memenuhi persyaratan standar WHO lan nasional, utamane diekspor menyang Eropa, Amerika, Australia, Rusia, Jepang, Korea Selatan, Singapura, Thailand lan sawetara negara lan wilayah ing Asia Tenggara.

2. Layanan teknologi
Nyedhiyakake pelatihan produk kanggo para pelanggan babagan penjualan, teknologi lan pasar, lan menehi dhukungan teknis formula lan solusi produk kanggo pelanggan.

3. Asal saka Pulo Hainan sing sehat, pilih bahan sing sehat lan lawuhi jagad iki.

Nutrisi peptida:

Bahan Peptida Sumber bahan baku Fungsi utama Bidang aplikasi
Walnut Peptide Jajanan kenari Otak sehat, cepet pulih amarga lemes, efek pelembab Panganan sing SIHAT
FSMP
PANGAN MAKANAN
MAKANAN OLAHRAGA
Obat-obatan
KOSMETIK CARE KULIT
Pea Peptida Protein Kacang polong Ningkatake tuwuhing probiotik, anti-inflamasi, lan nambah kekebalan
Peptida Kedele Protein Kedelai Waras lemes,
 anti-oksidasi, lemak ngisor,
 bobote bobote
Polipeptida limpa Limpa sapi Nambah fungsi kekebalan selular manungsa, nyegah lan nyuda kedadeyan penyakit pernapasan
Peptida Cacing Bumi Cacing Cacing Kering Nambah kekebalan, ningkatake mikrokulasi, mbubarake trombosis lan trombus sing jelas, njaga pembuluh getih
Silkworm Pupa Peptida Pupa ulat sutra lanang Nglindhungi ati, nambah kekebalan, ningkatake tuwuh, gula getih ngisor,
 tekanan getih ngisor
Ula Polipeptida Ula ireng Nambah kekebalan,
anti-hipertensi,
anti-natoni, anti-trombosis

Proses Teknologi Produksi:

Ngumbah lan sterilisasi kulit iwak- enzimmisis - misahake- dekolinasi lan filtrasi sing dimurnikan deodorisasi- ultrafiltrasi- konsentrasi- sterilisasi- pengeringan semprotan- pengemasan batin- deteksi logam- pengepakan njaba- inspeksi- panyimpenan

Lini produksi:

Lini produksi
Nggunakake peralatan produksi lan teknologi canggih kanggo ngiringan produksi produk kelas kapisan. Lini produksi kalebu reresik, hidrolisis enzimatik, filtrasi lan konsentrasi, pengeringan semprotan, kemasan internal lan eksternal. Panularan bahan sajrone proses produksi ditindakake kanthi saluran pipa supaya ora ana polusi sing digawe manungsa. Kabeh bagean peralatan lan pipa sing ngubungi bahan digawe saka waja tahan karat, lan ora ana pipa wuta ing ujung mati, sing gampang dibersihake lan disinfeksi.

Manajemen Kualitas Produk
Laboratorium desain baja warna lengkap yaiku 1000 meter persegi, dipérang dadi macem-macem area fungsional kayata ruang mikrobiologi, ruang fisika lan kimia, kamar timbang, omah kaca sing dhuwur, kamar instrumen presisi lan kamar sampel. Dilengkapi instrumen presisi kayata fase cair kinerja tinggi, nyerep atom, kromatografi lapisan tipis, analisa nitrogen, lan analisa lemak. Nggawe lan ngapikake sistem manajemen mutu, lan lulus CERTIFIKASI FDA, MUI, HALA, ISO22000, IS09001, HACCP lan sistem liyane.

Manajemen Produksi
Departemen manajemen produksi kalebu departemen produksi lan lokakarya nindakake pesenan produksi, lan saben titik kontrol utama saka pengadaan bahan baku, panyimpenan, pakan, produksi, kemasan, inspeksi lan pergudangan menyang manajemen proses produksi dikelola lan dikendhaleni para pekerja teknis sing wis berpengalaman lan personel manajemen. Formula produksi lan prosedur teknologi wis ngliwati verifikasi sing ketat, lan kualitas produk apik banget lan stabil.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita