Oligopeptida Ikan Laut

produk

Oligopeptida Ikan Laut

Oligopeptida iwak laut minangka produk olahan jero saka kolagen iwak laut jero, duwe kaluwihan unik ing nutrisi lan aplikasi. Umume yaiku peptida campuran molekul cilik sing kasusun saka 26 asam amino kanthi bobot molekul 500-1000dalton. Bisa digunakke langsung karo usus cilik, kulit manungsa, lsp. Iki nduweni ciri nutrisi sing kuat lan aplikasi sing amba.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

Sumber Bahan: Kulit iwak iwak laut
Werna: Putih utawa kuning muda
Negara: Wêdakakêna 、 granule
Proses Teknologi: Hidrolisis enzim
Ambu: Rada amis
Bobot Molekuler: 500 ~ 1000Dal, 300-500Dal
Protein: ≥ 90%
Fitur: Protein dhuwur, ora aditif, molekul cilik bisa gampang digunakke.
Paket: 10KG / Bag, 1bag / karton, utawa khusus

Earthworm peptide (2)

Fungsi:

1. Ngatasi efek nyuda kelembapan kulit lan otot kanthi efektif, suplemen kolagen kanthi tepat wektu supaya kulit tetep enom.
2. Ngikat kalsium kanthi ketat ing sel balung, ora bakal ilang utawa rusak.
3. Jaga kornea lembab lan transparan, lan tambah transparan mata.
4. Ningkatake sesambungan sing cedhak karo sel otot supaya elastis lan nggilap.
5. Atur endokrin, nglindhungi lan ningkatake fungsi visceral.
6. Digabungake karo globulin imun, nambah kekebalan.

Kaluwihan:

1. Jaminan kualitas
Bisa dilacak bahan baku, teknologi canggih, luwih dhuwur tinimbang sarat peraturan, klasifikasi produk rinci, kanggo nyedhiyakake bahan baku berkualitas lan aman kanggo para pelanggan.

2.Garansi dhukungan
Kapasitas produksi terus-terusan, inventaris sing cukup, kanggo nyedhiyakake produk sing cukup kanggo para pelanggan.

3. Layanan teknologi
Nyedhiyakake pelatihan produk kanggo para pelanggan babagan penjualan, teknologi lan pasar, lan menehi dhukungan teknis formula lan solusi produk kanggo pelanggan.

4. Nyedhiyakake layanan purna jual full-time.

5. Asal saka Pulo Hainan sing sehat, pilih bahan sing sehat lan lawuhi jagad iki.

FAQ:

1. Apa perusahaan duwe sertifikasi?
Ya, ISO, HACCP, HALAL, MUI.

2. Apa jumlah pesanan minimum sampeyan?
Biasane 1000kg nanging bisa dirundingake.

3. Kepiye ngirim barang?
A: Ex-work or FOB, yen sampeyan duwe forwarder ing China. B: CFR utawa CIF, lsp., Yen sampeyan butuh supaya bisa dikirim kanggo sampeyan. C: Pilihan liyane, sampeyan bisa menehi saran.

4. Apa jinis pembayaran sing sampeyan tampa?
T / T lan L / C.

5. Apa lead time produksi sampeyan?
Udakara 7 nganti 15 dina miturut jumlah pesanan lan rincian produksi.

6. Apa sampeyan nampa kustomisasi?
Ya, kita nawakake layanan OEM utawa ODM. Resep lan komponen bisa digawe minangka syarat sampeyan.

7. Apa sampeyan bisa nyedhiyani conto & apa wektu pengiriman conto?
Ya, biasane kita bakal nyedhiyani conto gratis pelanggan sing digawe sadurunge, nanging pelanggan kudu nindakake biaya pengiriman.

8. Apa sampeyan produsen utawa pedagang?
We are Produsen ing China lan pabrik dumunung ing Hainan. Kunjungan pabrik welcome!

Nutrisi peptida:

Bahan Peptida Sumber bahan baku Fungsi utama Bidang aplikasi
Walnut Peptide Jajanan kenari Otak sehat, cepet pulih amarga lemes, efek pelembab Panganan sing SIHAT
FSMP
PANGAN MAKANAN
MAKANAN OLAHRAGA
Obat-obatan
KOSMETIK CARE KULIT
Pea Peptida Protein Kacang polong Ningkatake tuwuhing probiotik, anti-inflamasi, lan nambah kekebalan
Peptida Kedele Protein Kedelai Waras lemes,
 anti-oksidasi, lemak ngisor,
 bobote bobote
Polipeptida limpa Limpa sapi Nambah fungsi kekebalan selular manungsa, nyegah lan nyuda kedadeyan penyakit pernapasan
Peptida Cacing Bumi Cacing Cacing Kering Nambah kekebalan, ningkatake mikrokulasi, mbubarake trombosis lan trombus sing jelas, njaga pembuluh getih
Silkworm Pupa Peptida Pupa ulat sutra lanang Nglindhungi ati, nambah kekebalan, ningkatake tuwuh, gula getih ngisor,
 tekanan getih ngisor
Ula Polipeptida Ula ireng Nambah kekebalan,
anti-hipertensi,
anti-natoni, anti-trombosis

Proses Teknologi Produksi:

Ngumbah lan sterilisasi kulit iwak- enzimmisis - misahake- dekolinasi lan filtrasi sing dimurnikan deodorisasi- ultrafiltrasi- konsentrasi- sterilisasi- pengeringan semprotan- pengemasan batin- deteksi logam- pengepakan njaba- inspeksi- panyimpenan

Lini produksi:

Lini produksi
Nggunakake peralatan produksi lan teknologi canggih kanggo ngiringan produksi produk kelas kapisan. Lini produksi kalebu reresik, hidrolisis enzimatik, filtrasi lan konsentrasi, pengeringan semprotan, kemasan internal lan eksternal. Panularan bahan sajrone proses produksi ditindakake kanthi saluran pipa supaya ora ana polusi sing digawe manungsa. Kabeh bagean peralatan lan pipa sing ngubungi bahan digawe saka waja tahan karat, lan ora ana pipa wuta ing ujung mati, sing gampang dibersihake lan disinfeksi.

Manajemen Kualitas Produk
Laboratorium desain baja warna lengkap yaiku 1000 meter persegi, dipérang dadi macem-macem area fungsional kayata ruang mikrobiologi, ruang fisika lan kimia, kamar timbang, omah kaca sing dhuwur, kamar instrumen presisi lan kamar sampel. Dilengkapi instrumen presisi kayata fase cair kinerja tinggi, nyerep atom, kromatografi lapisan tipis, analisa nitrogen, lan analisa lemak. Nggawe lan ngapikake sistem manajemen mutu, lan lulus CERTIFIKASI FDA, MUI, HALA, ISO22000, IS09001, HACCP lan sistem liyane.

Manajemen Produksi
Departemen manajemen produksi kalebu departemen produksi lan lokakarya nindakake pesenan produksi, lan saben titik kontrol utama saka pengadaan bahan baku, panyimpenan, pakan, produksi, kemasan, inspeksi lan pergudangan menyang manajemen proses produksi dikelola lan dikendhaleni para pekerja teknis sing wis berpengalaman lan personel manajemen. Formula produksi lan prosedur teknologi wis ngliwati verifikasi sing ketat, lan kualitas produk apik banget lan stabil.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita