Walnut Peptide

produk

Walnut Peptide

Peptida walnut minangka peptida kolagen molekul cilik, diekstrak saka walnut kanthi pencernaan bio-enzim target lan teknologi pamisahan membran suhu sithik. Peptida walnut duwe khasiat nutrisi sing luwih apik, minangka bahan baku fungsional sing anyar lan aman kanggo panganan.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

Sumber Bahan: Protein walnut
Werna: Wêdakakêna kuning putih utawa kuning
Negara: Bubuk / granula
Proses Teknologi: Hidrolisis enzim
Mambu: Kanthi ngasilake mambu lan rasa sing unik
Bobot Molekuler: 500-1000Dal
Protein: ≥80%
Bahan baku sing diekstrak saka tanduran, alami lan heathy tanpa aditif, sugih karo macem-macem asam amino kanggo awak manungsa.
Paket: 10KG / Bag, 1bag / karton, utawa khusus.

Earthworm peptide (2)

Fungsi:

1.Menambahake memori;
2. Ngembangake intelijen lan nambah katrampilan sinau;
3. Nambah masalah turu;
4. Anti-oksidasi kanggo nyegah penyakit Alzheimer;
5. Nambah sistem pencernaan lan ningkatake panyerepan nutrisi;
6. Ditulung ing perawatan penyakit kardiovaskular lan serebrovaskular;
7. Nambah kekebalan manungsa;
Anti kanker, nyandhet tuwuhing sel kanker

Aplikasi:

Iki digunakake kanthi akeh ing panganan, kosmetik, farmasi lan lapangan liyane.

Earthworm peptide (2)

Earthworm peptide (2)

Earthworm peptide (2)

Kaluwihan:

1. Proses ketat
Departemen manajemen produksi kalebu departemen produksi lan lokakarya nindakake pesenan produksi, lan saben titik kontrol utama saka pengadaan bahan baku, panyimpenan, pakan, produksi, kemasan, inspeksi lan pergudangan menyang manajemen proses produksi dikelola lan dikendhaleni para pekerja teknis sing wis berpengalaman lan personel manajemen. Formula produksi lan prosedur teknologi wis ngliwati verifikasi sing ketat, lan kualitas produk apik banget lan stabil.

2. Peralatan kelas pertama, bahan baku sing dioptimalake lan teknologi canggih, perusahaan kasebut penting banget kanggo kontrol lan manajemen kualitas ing kabeh proses produksi, lan ngupayakake entuk sing paling apik ing kabeh tautan kanggo njamin kualitas produk pungkasan.

3. Jaminan kualitas
Bisa dilacak bahan baku, teknologi canggih, luwih dhuwur tinimbang sarat peraturan, klasifikasi produk rinci, kanggo nyedhiyakake bahan baku berkualitas lan aman kanggo para pelanggan.

4.Garansi dhukungan
Kapasitas produksi terus-terusan, inventaris sing cukup, kanggo nyedhiyakake produk sing cukup kanggo para pelanggan.

5. Nyedhiyakake layanan purna jual full-time.

Nutrisi peptida:

Bahan Peptida Sumber bahan baku Fungsi utama Bidang aplikasi
Walnut Peptide Jajanan kenari Otak sehat, cepet pulih amarga lemes, efek pelembab Panganan sing SIHAT
FSMP
PANGAN MAKANAN
MAKANAN OLAHRAGA
Obat-obatan
KOSMETIK CARE KULIT
Pea Peptida Protein Kacang polong Ningkatake tuwuhing probiotik, anti-inflamasi, lan nambah kekebalan
Peptida Kedele Protein Kedelai Waras lemes,
 anti-oksidasi, lemak ngisor,
 bobote bobote
Polipeptida limpa Limpa sapi Nambah fungsi kekebalan selular manungsa, nyegah lan nyuda kedadeyan penyakit pernapasan
Peptida Cacing Bumi Cacing Cacing Kering Nambah kekebalan, ningkatake mikrokulasi, mbubarake trombosis lan trombus sing jelas, njaga pembuluh getih
Silkworm Pupa Peptida Pupa ulat sutra lanang Nglindhungi ati, nambah kekebalan, ningkatake tuwuh, gula getih ngisor,
 tekanan getih ngisor
Ula Polipeptida Ula ireng Nambah kekebalan,
anti-hipertensi,
anti-natoni, anti-trombosis

Proses Teknologi Produksi:

Ngumbah lan sterilisasi kulit iwak- enzimmisis - misahake- dekolinasi lan filtrasi sing dimurnikan deodorisasi- ultrafiltrasi- konsentrasi- sterilisasi- pengeringan semprotan- pengemasan batin- deteksi logam- pengepakan njaba- inspeksi- panyimpenan

Lini produksi:

Lini produksi
Nggunakake peralatan produksi lan teknologi canggih kanggo ngiringan produksi produk kelas kapisan. Lini produksi kalebu reresik, hidrolisis enzimatik, filtrasi lan konsentrasi, pengeringan semprotan, kemasan internal lan eksternal. Panularan bahan sajrone proses produksi ditindakake kanthi saluran pipa supaya ora ana polusi sing digawe manungsa. Kabeh bagean peralatan lan pipa sing ngubungi bahan digawe saka waja tahan karat, lan ora ana pipa wuta ing ujung mati, sing gampang dibersihake lan disinfeksi.

Manajemen Kualitas Produk
Laboratorium desain baja warna lengkap yaiku 1000 meter persegi, dipérang dadi macem-macem area fungsional kayata ruang mikrobiologi, ruang fisika lan kimia, kamar timbang, omah kaca sing dhuwur, kamar instrumen presisi lan kamar sampel. Dilengkapi instrumen presisi kayata fase cair kinerja tinggi, nyerep atom, kromatografi lapisan tipis, analisa nitrogen, lan analisa lemak. Nggawe lan ngapikake sistem manajemen mutu, lan lulus CERTIFIKASI FDA, MUI, HALA, ISO22000, IS09001, HACCP lan sistem liyane.

Manajemen Produksi
Departemen manajemen produksi kalebu departemen produksi lan lokakarya nindakake pesenan produksi, lan saben titik kontrol utama saka pengadaan bahan baku, panyimpenan, pakan, produksi, kemasan, inspeksi lan pergudangan menyang manajemen proses produksi dikelola lan dikendhaleni para pekerja teknis sing wis berpengalaman lan personel manajemen. Formula produksi lan prosedur teknologi wis ngliwati verifikasi sing ketat, lan kualitas produk apik banget lan stabil.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita