Peptida cacing tanah

produk

Peptida cacing tanah

Peptida cacing tanah minangka peptida molekul cilik, diekstrak saka cacing tanah seger utawa garing kanthi teknologi pencernaan bio-enzim target. Peptida cacing tanah minangka protein protein kewan sing lengkap, sing bisa cepet digunakke! Diprodhuksi dening dekomposisi enzimatik protein isolat cacing tanah. Protein molekul cilik kanthi bobot molekul rata-rata kurang saka 1000 DAL, wis akeh digunakake ing klinik lan saya akeh digunakake ing pusat pencegahan lan perawatan jantung, serebrovaskular, endokrin, lan penyakit pernapasan. Bisa digunakake ing panganan, produk perawatan kesehatan, farmasi, kosmetik lan lapangan liyane.


Detail Produk

Tag Produk

Fitur:

Sumber Bahan: cacing tanah sing seger utawa garing
Werna: Bubuk kuning utawa coklat cahya
Negara: Bubukbutiran
Proses Teknologi: Hidrolisis enzim
Ambu: mambu amis khusus
Bobot Molekuler: 500-1000Dal
Protein: ≥ 80%
Fitur: Peptida protein molekul cilik, bisa cepet digunakke. Iki migunani banget kanggo nyegah lan ngobati penyakit jantung, serebrovaskular, endokrin, lan penyakit pernafasan.
Paket: 10KG / Bag, 1bag / karton, utawa khusus 

Earthworm peptide (2)

Fungsi:

1. Nambani lan nyegah trombus serebral.
2. Ngobati infark miokial.
3. Nyegah viskositas getih dhuwur.
4. Ngobati angina pectoris, infark serebral, diabetes, sindrom nefrotik, penyakit jantung paru-paru lan trombosis vena jero

Aplikasi:

Produk kasebut digunakake ing kabeh jinis lapangan kayata panganan, kosmetik lan farmasi.

Earthworm peptide (2)

Earthworm peptide (2)

Earthworm peptide (2)

Kaluwihan:

1. Jaminan kualitas
Bisa dilacak bahan baku, teknologi canggih, luwih dhuwur tinimbang sarat peraturan, klasifikasi produk rinci, kanggo nyedhiyakake bahan baku berkualitas lan aman kanggo para pelanggan.

2.Garansi dhukungan
Kapasitas produksi terus-terusan, inventaris sing cukup, kanggo nyedhiyakake produk sing cukup kanggo para pelanggan.

3. Layanan teknologi
Nyedhiyakake pelatihan produk kanggo para pelanggan babagan penjualan, teknologi lan pasar, lan menehi dhukungan teknis formula lan solusi produk kanggo pelanggan.

4. Asal saka Pulo Hainan sing sehat, pilih bahan sing sehat lan lawuhi jagad iki.

Nutrisi peptida:

Bahan Peptida Sumber bahan baku Fungsi utama Bidang aplikasi
Walnut Peptide Jajanan kenari Otak sehat, cepet pulih amarga lemes, efek pelembab Panganan sing SIHAT
FSMP
PANGAN MAKANAN
MAKANAN OLAHRAGA
Obat-obatan
KOSMETIK CARE KULIT
Pea Peptida Protein Kacang polong Ningkatake tuwuhing probiotik, anti-inflamasi, lan nambah kekebalan
Peptida Kedele Protein Kedelai Waras lemes,
 anti-oksidasi, lemak ngisor,
 bobote bobote
Polipeptida limpa Limpa sapi Nambah fungsi kekebalan selular manungsa, nyegah lan nyuda kedadeyan penyakit pernapasan
Peptida Cacing Bumi Cacing Cacing Kering Nambah kekebalan, ningkatake mikrokulasi, mbubarake trombosis lan trombus sing jelas, njaga pembuluh getih
Silkworm Pupa Peptida Pupa ulat sutra lanang Nglindhungi ati, nambah kekebalan, ningkatake tuwuh, gula getih ngisor,
 tekanan getih ngisor
Ula Polipeptida Ula ireng Nambah kekebalan,
anti-hipertensi,
anti-natoni, anti-trombosis

Proses Teknologi Produksi:

Ngumbah lan sterilisasi kulit iwak- enzimmisis - misahake- dekolinasi lan filtrasi sing dimurnikan deodorisasi- ultrafiltrasi- konsentrasi- sterilisasi- pengeringan semprotan- pengemasan batin- deteksi logam- pengepakan njaba- inspeksi- panyimpenan

Lini produksi:

Lini produksi
Nggunakake peralatan produksi lan teknologi canggih kanggo ngiringan produksi produk kelas kapisan. Lini produksi kalebu reresik, hidrolisis enzimatik, filtrasi lan konsentrasi, pengeringan semprotan, kemasan internal lan eksternal. Panularan bahan sajrone proses produksi ditindakake kanthi saluran pipa supaya ora ana polusi sing digawe manungsa. Kabeh bagean peralatan lan pipa sing ngubungi bahan digawe saka waja tahan karat, lan ora ana pipa wuta ing ujung mati, sing gampang dibersihake lan disinfeksi.

Manajemen Kualitas Produk
Laboratorium desain baja warna lengkap yaiku 1000 meter persegi, dipérang dadi macem-macem area fungsional kayata ruang mikrobiologi, ruang fisika lan kimia, kamar timbang, omah kaca sing dhuwur, kamar instrumen presisi lan kamar sampel. Dilengkapi instrumen presisi kayata fase cair kinerja tinggi, nyerep atom, kromatografi lapisan tipis, analisa nitrogen, lan analisa lemak. Nggawe lan ngapikake sistem manajemen mutu, lan lulus CERTIFIKASI FDA, MUI, HALA, ISO22000, IS09001, HACCP lan sistem liyane.

Manajemen Produksi
Departemen manajemen produksi kalebu departemen produksi lan lokakarya nindakake pesenan produksi, lan saben titik kontrol utama saka pengadaan bahan baku, panyimpenan, pakan, produksi, kemasan, inspeksi lan pergudangan menyang manajemen proses produksi dikelola lan dikendhaleni para pekerja teknis sing wis berpengalaman lan personel manajemen. Formula produksi lan prosedur teknologi wis ngliwati verifikasi sing ketat, lan kualitas produk apik banget lan stabil.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita