Xiao Jie menyang Haikou kanggo neliti perusahaan swasta teknologi tinggi

warta

Ing esuk tanggal 27 November, Xiao Jie, anggota Komite Tetep Komite Partai Provinsi lan Menteri Departemen Kerja Depan Bersatu, menyang Haikou kanggo neliti babagan konstruksi lan pangembangan perusahaan swasta berteknologi tinggi. Dheweke negesake perlune terus ngetrapake semangat Konferensi Pekerjaan Nasional Ekonomi Swasta Nasional, ngupayakake ningkatake lingkungan bisnis, nuntun perusahaan kanggo ningkatake kualitas ekonomi, efisiensi lan daya saing inti liwat inovasi teknologi, lan ngupayakake kerja sama kanggo kontribusi konstruksi Pelabuhan Dagang Gratis Hainan. Pak Xiao tindak menyang Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd. lan Hainan Yeguo Foods Co., Ltd., lan ngrungokake laporan babagan konstruksi lan pangembangan perusahaan dening Pak Guo Hongxing lan Ibu Zhong Chunyan, kepala rong perusahaan kasebut, ngunjungi lokakarya produksi lan R&D, lan langsung ngobrol karo karyawan perusahaan kasebut. Semangat Sidang Pleno Kelima Komite Pusat 19 Partai Komunis Tiongkok, lan ngrembug lan ngganti diskusi babagan masalah panas lan angel sing dadi perhatian perusahaan lan kebijakan Pelabuhan Dagang Bebas Hainan.

news (1)

Mr.Xiao negesake manawa Perusahaan Huayan lan Perusahaan Yeguo, minangka perusahaan swasta berteknologi tinggi sing nggabungake riset lan pangembangan, produksi, lan penjualan produk, duwe perangan bisnis, model operasi, strategi pangembangan, lan teknologi inti hak intelektual independen ing selaras karo pengembangan Pelabuhan Perdagangan Bebas Hainan. Posisi, prospek amba banget. Perusahaan Huayan kanthi tegas bakal tundhuk karo tujuan "nindakake bisnis kolagen lan ngladeni kesehatan manungsa", terus nambah pangembangan segara Hainan lan sumber daya iwak, lan ningkatake pangembangan industri peptida kolagen iwak kanthi terus-terusan. Perusahaan Yeguo kudu menehi peran lengkap marang pangadeg lan pimpinan industri buah klapa domestik, lan ngupayakake mbangun perusahaan produksi bahan baku klapa profesional paling gedhe ing China lan jagad iki. Dheweke uga nyengkuyung kaloro perusahaan kasebut supaya terus nguatake kapercayane ing pembangunan kanthi latar mburi pambangunan Pelabuhan Perdagangan Bebas Hainan, lan ningkatake semangat wirausaha lan keahlian "unggul" lan "wani memimpin jagad" ; negesake inovasi lan terus maju Daya saing pasar lan unsur inti produk, nggunakake port perdagangan bebas minangka platform lan papan kanggo entuk landhesan tenan, menyang jagad, lan ngupayakake pangembangan sing luwih gedhe; ngetrapake syarat "rong kesehatan", lan promosi pribadi wirausaha supaya sehat.

news (2)

Pak Xiao negesake manawa Pelabuhan Perdagangan Bebas Hainan duwe kaluwihan sing ora bisa dibandhingake babagan posisi strategis, target pangembangan, lan kabijakan utama. Pembangunan Pelabuhan Perdagangan Gratis minangka tahap sing apik kanggo para wirausahawan swasta kanggo miwiti usahane. Departemen Kerja Depan Bersatu lan Federasi Industri lan Perdagangan ing kabeh tingkatan ing provinsi kasebut, minangka pimpinan lan sing nuntun pangembangan ekonomi pribadi, kudu sinau, ngumumake, lan ngetrapake pidato penting Sekretaris Jenderal Xi Jinping lan semangat Sidang Paripurna Kelima Panitia Pusat 19 minangka periode saiki lan mbesuk. Tugas politik utama yaiku mbangun layanan docking perusahaan, publisitas lan pelatihan, lan ningkatake implementasi "telung platform"; perlu aktif koordinasi implementasi kabijakan sing relevan kanggo relief perusahaan, nguatake pandhuan klasifikasi, lan ngetrapake kabijakan adhedhasar perusahaan lan taman; terus nggunakake "banding" "Liwat kereta", nggawe dhaptar masalah perusahaan, lan nggunakake kabijakan kanggo ningkatake solusi masalah perusahaan; kita kudu menehi keuntungan lengkap babagan struktur anyar kerja ngarep sing bersatu lan nangkep "limang implementasi", yaiku ngetrapake perencanaan, ngetrapake kabijakan, ngetrapake proyek, ngleksanakake layanan, ngleksanakake manajemen, nyedhiyakake docking organisasi lan jaminan layanan kanggo perusahaan swasta kanggo ngetik, investasi lan mbangun ing Hainan, lan bebarengan nggawe lingkungan bisnis sing kondusif kanggo pangembangan ekonomi pribadi sing sehat.

Kang Baiying, Wakil Menteri Eksekutif Departemen Tenaga Kerja Bersama Komite Partai Provinsi; Chen Jianjiao, Wakil Menteri lan Direktur Kantor Urusan Tiongkok Luar Negeri Provinsi; Wang Sheng, Wakil Ketua Lengkap Federasi Industri Industri lan Perdagangan; Zheng Boyan, anggota Komite Tetep Panitia Partai Kota Haikou lan Menteri。

news (3)


Wektu kiriman: Dec-28-2020