Fasilitasi pangembangan ilmiah lan teknologi Dewan Pelabuhan Gratis Trade Haikou kanggo Promosi Perdagangan Internasional ningkatake kerja sama jero antarane perusahaan Hainan lan internasional

warta

Kanthi pitulung Dewan Haikou kanggo Promosi Perdagangan Internasional, Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd. nandatangani perjanjian kerangka kerja karo Institut Bio-X Denmark lan Scientific Lyngby ing wayah sore tanggal 20 November, kanggo nggawe kemitraan strategis.

news (1)

Bisa dingerteni manawa ditandatangani perjanjian antarane kaloro pihak kasebut nuduhake yen Hainan Huayan bakal aktif ngenalake teknologi biomedis canggih ing jagad liwat pembangunan pelabuhan perdagangan bebas, lan uga menehi tandha pangembangan resmi Hainan ing bidang peptida kolagen medis.

news (2)

Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd. minangka perusahaan teknologi tinggi nasional sing nggabungake pangembangan, produksi lan penjualan produk. Iki uga minangka perusahaan pertama ing China sing melu riset lan pangembangan lan produksi peptida kolagen iwak hidrolisis. Luwih saka 80% produke diekspor menyang Asia Tenggara lan pasar Amerika. Institut Bio-X Denmark minangka perusahaan jasa teknologi biomedis sing bermarkas ing Denmark, kanthi sumber daya ilmuwan terkenal ing donya lan sawetara cadangan riset lan pengembangan teknologi polipeptida kolagen medis.

news (3)

news (4)

Sanalika, Guo Hongxing, manajer umum Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd., ujar manawa penandatanganan iki bakal nyuntikake dhukungan teknis sing kuat kanggo perusahaan kanggo ningkatake kualitas lan efisiensi. Kita bakal njupuk keuntungan saka kabijakan kebijakan Pelabuhan Dagang Gratis Hainan kanggo nindakake pengadaan bahan baku global lan tata letak pasar konsumen global sing luwih jembar, lan ngupayakake mbangun dataran tinggi teknologi ing bidang peptida biologis kelautan ing pelabuhan perdagangan bebas .

news (5)

news (6)


Wektu kiriman: Dec-28-2020