Atas jenenge gambar perusahaan Tionghoa, Hainan Huayan Biotechnology Co. LTD wis mlebu Nasdaq ing New York kanggo nganakake reformasi

warta

Ing tanggal 18 Desember 2018, HYB diundang kanggo melu "pasang surya lan ningkatake era anyar" kanggo ngrayakake 40 taun reformasi lan mbukak kegiatan promosi tema. Xia jie, ketua dewan direksi, diajeni minangka jempol ibu negara ing Nasdaq, New York, sing mewakili industri kesehatan gedhe kanggo nuduhake citra perusahaan Tionghoa ing jagad iki.

Ing taun 1978, Sidang Paripurna katelu Komite Pusat CPC 11 minangka awal perjalanan reformasi lan pambukaan sejarah China. Saka deso nganti kutha, wiwit saka pilot nganti tambahan, wiwit saka strukturna ekonomi nganti reformasi sacara komprehensif… Sajrone patang puluh taun kepungkur, masarakat Tiongkok nulis kanthi epos pangembangan nasional lan nasional sing apik banget. Reformasi lan pembukaan, revolusi nomer loro ing China, ora mung ngowahi China kanthi jero, nanging uga kena pengaruh banget marang Dunia!

news (1)

Sajrone 40 taun kepungkur, perusahaan Tionghoa wis wiwit metu lan selaras karo standar internasional. Sebilangan gedhe merek Tiongkok wis nyadari globalisasi liwat usahane, lan HYB mboko sithik dadi merek terkenal ing industri nasional.

Hainan Huayan Collagen Technology Co., Ltd. minangka kumpulan riset lan pangembangan produk, produksi, penjualan kanggo integrasi perusahaan layanan kesehatan teknologi modern, sing bermarkas ing haikou, Hainan. Saiki, perusahaan duwe luwih saka 40 macem-macem paten, nggawe standar perusahaan luwih saka 20, udakara 10 sistem produk lengkap, 13 taun menang "sepuluh inovasi ilmiah lan teknologi top saka propinsi Hainan", proyek teknologi tinggi provinsi Hainan, " Manajemen China unit kontribusi luar biasa "lan pakurmatan liyane, perusahaan kasebut ing wulan Juli 2017 dening Menteri Keuangan nasional lan Administrasi Samudera Negara minangka" pilihan nasional lan konsekuensi gravitasi - ing proyek demonstrasi pengembangan kelautan ".

Ing taun-taun pungkasan, Perusahaan Huayan nganakake 11 proyek R&D nasional, propinsi lan kotamadya. Nganti saiki, wis entuk 9 tahap riset teknis sing cocog utawa asil pungkasan, kanthi tingkat konversi nganti 82% lan rata-rata konversi tingkat 3 proyek. Perusahaan paten penemuan nasional "rasio aspek sing tinggi bisa mbukak sistem mutasi enzim kolagen kulit sing jelas, kayata pambangunan kolom, ekspresi pichia plasmid lan skrining galur lan metode pemurnian" (nomer otorisasi paten zL201210141391. X) siji, nggawe perusahaan utama produk protein isinglass adhedhasar teknologi paten asli, lan nggunakake teknologi paten enzim - mabur kulit kolagenase, ngasilake bobot molekul protein kolagen tartamtu, kanthi industri sing padha ing posisi utama ing kompetisi internasional.

news (2)

Wiwit pungkasan 2014 China dening perusahaan ing zona berteknologi tinggi iki dununge ing haikou beauty Ann, investasi kutha anyar udakara 100 yuta yuan kanggo mbangun basis indhustri industri isinglass peptida protein asli, kalebu 4 output tahunan 1000 ton lem iwak lini produksi peptida protein asli (output total 4000 ton / taun), lokakarya produksi produk 6 end, pusat pemasaran pendukung, pusat riset lan pengembangan (workstation akademisi), stasiun perawatan limbah, panyimpenan adhem, area tamu, lsp. Produk industri kalebu bubuk iwak endhog peptida bubuk asli, nutrisi peptida kolagen lan produk perawatan kesehatan, produk perawatan kecantikan lan kulit lan produk biomedis.


Wektu kiriman: Dec-28-2020